27 Μαΐ 2017

Προθεσμίες Γεροβασίλη για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Με τις ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ να απέχουν από την διαδικασία, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, με εγκύκλιό της, καλεί τους φορείς του στενού και ευρύτερου Δημοσίου να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την εφαρμογή των διατάξεων αξιολόγησης των υπαλλήλων, «προκειμένου να καταστεί δυνατή η αξιοποίησή της ως εργαλείου για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης». 
Ως εκ τούτου,

  • παρακαλούνται οι αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού, αποδέκτες της παρούσας, να διανείμουν τα έντυπα αξιολόγησης στους υπαλλήλους, που υπάγονται στο σύστημα αξιολόγησης του ν.4369/2016, το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης το αργότερο έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017. Υπενθυμίζεται ότι τα Έντυπα Αξιολόγησης διατίθενται από το Εθνικό Τυπογραφείο, κατόπιν αιτήματος των Υπηρεσιών.
  • οι Διευθύνσεις Διοικητικού-Προσωπικού των Υπουργείων παρακαλούνται, έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, να αποστείλουν στο ΥΠ.Δ.Α. συγκεντρωτικά στοιχεία αναφορικά με την εφαρμογή των διαδικασιών της αξιολόγησης των υπαλλήλων τους. Τα επιμέρους στοιχεία θα αποστέλλονται από όλους τους φορείς αποκλειστικά στο Υπουργείο που τους εποπτεύει, το οποίο ακολούθως θα αποστείλει στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης 
    συγκεντρωτικά τα ανωτέρω στοιχεία.

    Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ | Προβολή/κατέβασμα